Tretmani i konsultacije

Naše telo je sastavljeno od čiste energije koja bi trebalo da nesmetano kruži u njemu. Kada je energentski nivo u telu optimalan I ne postoje zakrčenja, blokade u energetskom toku tada kažemo da je neko zdrav.

 Medjutim postoje mnogi razlozi koji dovode do raznih zastoja I blokada u tom kruženju. Način života, hrana koju unosimo, misli koje mislimo, razne stresne situacije sve je to dovodi do problema u normalnom kretanju energije. Krajnji rezultat tih poremećaja u kretanju energije je pojava bolesti.

Na žalost naš život nije idealan I prepun je raznih izazova. U toku samo jednog dana imamo veliki broj situacija koje prosto crpe našu energiju a da toga nismo ni svesni. Ubzani način života nam prosto ne obezbedjuje vreme za regeneraciju I iznova nam nameće sve više situacija koje nas dodatno iscrpljuju.

Idealan način da obezbedite dovoljnu količinu energije svom telu I duši jesu upravo Reiki tretmani. Reiki tretman vam omogućava da veoma lako napunite svoje telo tom divnom životnom  energijom I osetite trenutno poboljšanje u vidu opuštanja, smirenosti, osećaja blagostanja. Reiki tretman vas dovodi u jedno novo divno stanje koje vam omogućava jedan novi, lepši I bolji pogled na svet, pogled na realnost, pogled na život kakav jeste I kakav može da bude.

Zato dozvolite sebi da uplovite u ovaj divni svet energija I obezbedite sebi onoliko energije koliko vam je potrebno. To možete uraditi zakazivanjem Reiki tretmana kod bilo kog Reiki praktičara ili što je još bolja opcija da samostalno I svakodnevno sami sebi radite tretmane.

Kako se radi tretman?

Nakon unutrašnje pripreme, Reiki praktičar otvara svoj energetski kanal I sprovodi energiju kroz svoje ruke u svoje telo ili telo primaoca. Ruke se polažu na odredjene tačke na telu ili iznad tela i  drže se odredjeni vremenski period sve dok energija teče, dok se taj deo tela ne napuni dovoljnom količinom energije. Kada praktičar oseti da je taj deo tela dobio dovoljnu količinu energije prelazi na sledeći položaj. Ceo tretman traje  oko sat vremena. Ponekad i skraćeni tretman može doneti izvanrede rezultate – kod napetosti, stresa, bolova, povreda …..

Univerzalna životna energija tj. Reiki je prisutna svuda oko nas. Ono što mi trebamo da uradimo je da naučimo kako da je kanališemo I kako da je upotrebimo za naše najveće dobro I za dobrobit celog sveta.

Reiki je prirodna metoda za unapredjenje zdravlja i rehabilitaciju i od 2008. je  odobena od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Reiki tretman i inicijacija ne mogu da izazovu nikakve fizičke i psihičke bolesti. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema potražite savet lekara.