Efekti Reikija

Reiki je metoda koja deluje kako na naše telo tako i na sve aspekte našeg života. Pobrojati efekte Reikija je zaista nemoguće. Ono što možemo to je da naborjimo neke efekte koji će vam pružiti malo bolji uvid u to kako Reiki radi.

Ono zbog čega mnogi ljudi odlučuju da krenu sa praktikovanjem Reikija je svakako to što on deluje na poboljšanje zdravlja i isceljenja celog tela. Reiki aktivira samoisceljujuće potencijale organizma na svim nivoima i jača imuni sistem. Umiruje um i blagotvorno deluje na psihu. Može da se primenjuje samostalno ili kao dopuna svakoj terapijskoj  metodi savremene  medicine. Ublažava neželjena a podstiče pozitivna dejstva lekova, anestezije i hemoterapije.

Reiki deluje na svih nivoima bića. Čisti organizam i pospešuje eliminaciju otrova, oslobadja od stresa, razgradjuje energetske blokade i deluje na uzroke bolesi. Reiki dovodi do dubokok opuštanja i unutrašnjeg mira i ono što je najbitnije dovodi u sklad telo, um i duh.

Reiki jača intuiciju, koncentraciju, pamćenje, aktivira naše maksimalne potencijale i talente. Jača samosvest i veru u sebe. Promoviše ljubav i radost življenja i podstiče duhovni rast.

Reiki nas uči kako da budemo srećni  i ispunjeni. Kako da budemo najbolja verzija samih sebe.  

Reiki je prirodna metoda za unapredjenje zdravlja i rehabilitaciju i od 2008. je  odobena od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Reiki tretman i inicijacija ne mogu da izazovu nikakve fizičke i psihičke bolesti. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema potražite savet lekara.