Susreti

Susreti se održavaju jednom mesečno. To je jedan divan način da udopunite svoje znanje o Reikiji kao I da provedete divno i kvalitetno vreme sa ljudima koji žive Reiki. Mnoga moja višegodišnja prijateljstva su upravo započela na ovakvim susretima. Uz divno druženje jako je bitno što nam  ovi susreti omogućavaju da razjasnimo mnoge nedoumice koje se neminovno javljaju posle inicijacije kao i da dobijemo odgovore na mnoga pitanja kojih će, verujte mi, biti.  Uz to imate priliku da čujete kako drugi ljudi napreduju na svom Reiki putu i da učite na njihovim iskustvima.

Sastavni deo druženja je i vodjena meditacija. Sama meditacija dovodi do pokretanja mnogih novih pitanja. Posle meditacije sledi i konkretan rad sa Reikijem i primena raznih Reiki tehnika.

Zbog svega toga od srca svima preporučujem da u svoj Reiki put uvrste i ove susrete kao jedan divan način daljeg napredka i rada na sebi.

Reiki je prirodna metoda za unapredjenje zdravlja i rehabilitaciju i od 2008. je  odobena od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Reiki tretman i inicijacija ne mogu da izazovu nikakve fizičke i psihičke bolesti. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema potražite savet lekara.