O nama

Zašto ja?

Reiki dodje sam onda kada je najpotrebniji!
Kada je učenik srpeman, učitelj se sam pojavi!

Tako je ušao i u moj život. U potpunom očaju u potpunom beznadju pojavila se svetlost, pojavio se
Reiki. Uz pomoć Reikija videla sam da može i drugačije. Zahvaljujući Reikiju naučila sam da preuzmem odgovornost za svoj život, pokazao mi je kako da od ruševina sagradim jedan novi, lepši i ispunjeniji život. Život sa svrhom, život sa ciljem.

Kako? Praktikujući svakodnevno Reiki, radeći tretmane postepeno sam sebe punila divnom energijom ljubavi. Iz dana u dan sam se osećala sve bolje i bolje, tako da su dani prešli u nedelje, nedelje u mesece a meseci u godine. Moj život se iz korena promenio. Sada diše punim plućima i prihvatam život i sve ono što on nosi. Živim ljubav, živim sreću, živim zahvalnost!

Ako ja to mogu, zašto ne biste mogli i vi?

Svako je kovač svoje sreće i svoje sudbine, preuzmite i vi odgovornost u svoje ruke i učinite nešto za sebe. Reiki je samo jedan od načina, možda za vas postoji neki drugi koji vama više prija ali ukoliko osećate da je Reiki i za vas pravi način onda ću vam rado pokazati kako da koračate putem Reikija i kako da uz pomoć Reikija ostvarite jedan smislen i ispunjen život. Dozvolite mi da nosim baklju koja će vama osvetljavati put.

  • „Pomoći drugima da pronadju svoj put i tako pomognu sami sebi!!!“ to je moja zvezda vodilja.

Kako?

Sve što treba da uradite je jedno veliko DA.
 
Da kažete DA sebi, da želite da preuzmete odgovornost u svoje ruke, da želite da promenite svoj život i da sebi obezbedite sreću i harmoniju. Dolaskom na dvodnevni seminar bićete inicirani u Božansku energiju zvanu Reiki. Na seminaru ćete steći sva neophodna znanja o Reikiju i bićete u popunosti osposobljeni da kanališete Reiki, da radite samotretman kao i tretman drugim ljudima. Naučićete kako da koristite Reiki u svakodnevnim situacijama, naučićete kako da živite jedan ispunjen život uz Reiki.

Moj Reiki put

Suzana Savić

Usui Tibetanski Reiki Master Učitelj 

Holy Fire III Karuna  Master Učitelj

Inicijacija Reiki I – 2013.

Inicijacija Reiki II – 2014.

Inicijacija srčane čakre – 2015.

Inicijacija u majstorski stepen Reiki III – 2015.

Inicijacija grlene čakre 2018.

Inicijacaija šeste čakre – 2108.

Školovanje za Reiki Učitelje (mart 2018. – mart 2019.)

Inicijacija u Majstora Učitelja – 2019.

Inicijacija u Holy Fire III Karuna Master Teacher 2020.

Oni od kojih sam učila i kojima dugujem veliku zahvalnost su Dr. Gordana Gemović koja je od mene napravila učitelja kakav danas jesam.

I Williamu Rendu od koga sam dobila inicijaciju u Holy Fire III i Karunu Reiki. 

  • „Pomoći drugima da pronadju svoj put i tako pomognu sami sebi!!!“ to je moja zvezda vodilja.

Šta drugi Kažu?

Marina Maksović

Putanja kojom se krećemo od trenutka kada se rodimo ispunjena je raznim preprekamo, izazovima, usponima, padovima, odskočnim daskama... 
Nema svako tu sreću i privilegiju da ga život usmeri na put REIKIJA!
Zahvaljujući ovoj divnoj, božanstvenoj, plemenitoj, posebnoj ženi, osobi, prijateljici, drugarici - moj put je obasjala BOŽANSKA SREĆA!!! BOŽANSKA ENERGIJA!!!
Suzana = ljubav = Reiki
Marina = Veliko hvala Suzani
Koračajući tim putem moja uverenja, moji životni stavovi, planovi, jednom rečju moj život počinje da se menja... a svi znamo koliko je teško da menjamo sebe!!!
Reiki - znači velika promena na ličnom planu, ali i promena koja traje i onda kada toga niste svesni. 
Hvala Reikiju što je izabrao mene jer sam ja izabrala njega, jer smo se medjusobno izabrali - jer "Kako zračiš - tako i privlačiš"

  • I kako reče Gari D. Čepmen " Potrebno mi je da volim nekog ko izabere da voli mene"

O Boleču?

Boleč  je naselje koje se nalazi na samo 15 km od centra grada. Ova brdovita, zelena oaza smeštena je izmedju Avale i Dunava daleko od gradske vreve a ipak dovoljno blizu da veoma lako možete stići gradskim prevozom ili automobilom.

Ono što nam Boleč pruža je mir i boravak u jednom predivnom prirodnom okruženju.  Pored prostorija u kojima se održavaju seminari, susreti i konsultacije imamo i divno dvorište koje je savršeno za pauze. Još jedna prednost je i to što imamo dovoljno mesta za parking.

Sve u svemu veoma lako i brzo možete doći do nas i pritom uživati u svim blagodetima koje nam ovaj divan položaj omogućava.

Reiki je prirodna metoda za unapredjenje zdravlja i rehabilitaciju i od 2008. je  odobena od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Reiki tretman i inicijacija ne mogu da izazovu nikakve fizičke i psihičke bolesti. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema potražite savet lekara.